Laiturin asennus ja huolto

Asiantunteva henkilöstömme ja huolella valitut yhteistyökumppanit toteuttavat kaikki rantarakentamisen ratkaisut vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Valtakunnallinen palvelumme tarjoaa asiakkaillemme iloisia kesäpäiviä ilman laiturihuolia.

ASENNUSPALVELUT
Oli kyse sitten laiturin varustelusta tai uuden sataman rakentamisesta niin tarjoamme ammattitaitoista asennuspalvelua kaikille asiakkaillemme.

Asennus on aina takuutyötä. Tilaamalla asennuksen laiturikaupasta varmistat, että laiturit ja tarvikkeet ovat oikeaoppisesti asennettuja ja toimivat myös vuosien päästä moitteettomasti.

KORJAUSPALVELUT
Merelliset olosuhteet eivät aina ole suotuisa ja joskus laiturit menevät rikki. Laiturikauppa korjaa laadukkailla osilla ja komponenteilla melkein kaikki mahdolliset laiturityypit.

Asiantuntijamme käy aina paikalla arvioimassa tilanteen ja tekee korjausarvion kohteessa jolloin myöskin selvitämme miksi rikko on tapahtunut ja voimmeko suorittaa parannuksia jotta välttyisimme vastaavilta korjaustoimenpiteiltä tulevaisuudessa.

HUOLTOSOPIMUKSET
Laiturikauppa huolehtii asiakkaistaan myös toimituksen jälkeen. Huoltopalvelumme kattaa mm. ketjujen vaihdot ja kiristykset, kevät / talvihuollot sekä tarvittavat suojakäsittelyt tasaisin välein. Huolehdimme tarvittaessa myös laitureiden ja käyntisiltojen irroituksista talveksi.

Huoltosopimus on mahdollista solmia joko vuodeksi kerrallaan tai jatkuvana.

RANTARAKENTAMINEN
Monissa tapauksissa toivotaan tai jopa tarvitaan isompia muutoksia rantaympäristöön laituriasennuksen yhteydessä. Laiturikauppa toteuttaa niin ruoppaus- ja maisemointityöt kuin myös rantarakennelmat terasseista rappusiin laajan kumppaniverkoston avulla. Autamme myös asiakkaitamme tarvittavien lupien ym. hankinnassa.