Raskasponttonilaituri

 

Laiturikaupan raskasponttonilaituri on erittäin kestävä ja vakaa laituri vaativiin kohteisiin johon tarvitaan äärimmäistä säänkestoa sekä suurta kantokykyä. Raskasponttonilaituri voidaan myös varustaa sivuverhoilulla sekä puukannella omaan rantaan sopivaksi.

Raskasponttonilaitureissa käytetään yhtä 870mm korkeaa betoniponttonia, joka on pinta-alaltaan yhtä suuri kuin laiturin kansi. Ponttoneiden valmistuksessa on käytetty kuumasinkittyjä teräsraudoitteita ja C40/50 muovikuitubetonia joten laiturin elinikä on normaalikäytössä jopa 50v!

LAITURIMALLIT

HD Raskasponttonilaiturit

 

Laiturikaupan HD raskasponttonilaituri on erittäin kestävä ja vakaa laituri vaativiin kohteisiin johon tarvitaan äärimmäistä säänkestoa sekä suurta kantokykyä.  Suuren massansa vuoksi laituri sopii myös hyvin aallonmurtajaksi aaltoiseen kohteeseen. Raskasponttonilaituri voidaan myös varustaa sivuverhoilulla sekä puukannella omaan rantaan sopivaksi.

Raskasponttonilaitureissa käytetään yhtä 1000mm korkeaa erikoisvahvistettua betoniponttonia, joka on pinta-alaltaan yhtä suuri kuin laiturin kansi. Ponttoneiden valmistuksessa on käytetty kuumasinkittyjä teräsraudoitteita ja C40/50 muovikuitubetonia joten laiturin elinikä on normaalikäytössä jopa 50v!

LAITURIMALLIT

HD Raskasponttonilaituri 9x2,4m
HD Raskasponttonilaituri 9x3,0m
HD Raskasponttonilaituri 12x2,4m
HD Raskasponttonilaituri 12x3,0m
HD Raskasponttonilaituri 15x2,4m
HD Raskasponttonilaituri 15x3,0m